ÇORUM TİME

ÇORUM’DA 9 SAĞLIKÇI DAHA AÇIĞA ALINDI

Çorum’un Sungurlu Devlet Hastanesinde görevli 9 sağlık çalışanı açığa alındı. Çorum il merkezi ve ilçelerinde açığa alınan sağlık personelinin sayısı 100’ü geçti.

ÇORUM’DA 9 SAĞLIKÇI DAHA AÇIĞA ALINDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
29 Temmuz 2016 - 20:02

Son Güncelleme: 29 Temmuz 2016 20:25 Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı terör örgütü (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında Sungurlu Devlet Hastanesinde görev yapan S.A, Ş.A., T.E., B.Y., B.A., G.G., G.I., N.K. ve M.K.’nin açığa alındığı öğrenildi.

494 PERSONEL GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Çorum Valiliği’nden alınan bilgiye göre, FETÖ ile mücadele doğrultusunda örgütle ilgisi olduğu değerlendirilen kamu görevlilerine yönelik adli ve idari işlemlerin devam ettiği öğrenildi. Soruşturmalar kapsamında kamu kurumlarında görevli 874 personel hakkında yasal işlem yapıldığı ve 494’ünün görevden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

MİLLİ EĞİTİM VE SAĞLIKÇILAR BAŞI ÇEKİYOR

Çorum’da yürütülen soruşturmalar kapsamında bugüne kadar en fazla adli ve idari işlem yapılan kamu kurumu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 467, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde 103, Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde 27, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde 1 ve Sağlık Müdürlüğü’nde görevli 18 personel hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomHoliganbet Giriş