ÇORUM TİME

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 93 YILI KUTLANDI

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 93 YILI KUTLANDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
12 Mart 2014 - 14:00

Son Güncelleme: 12 Mart 2014 14:00 vali2 vali3 vali4 vali5 vali6İstiklal Marşının TBMM’de Kabulünün 93. Yılı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi tarafından Devlet Tiyatro Salonunda program düzenlendi. Programa, Vali Sabri Başköy, İl Garnizon Komutanı Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü H.İbrahim Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, diğer protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ve açış konuşmasını Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Vural Sucu’nun yaptığı törende, Tuğçe Akar ve Ersoy Çekici isimli öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’un seçme şiirlerini seslendirdiler.
İstiklal Marşımızın TBMM’de Kabulünün 93. Yılı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı, Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen “Mehmet Akif” adlı tiyatro oyunu ve Çorum Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin Mehmet Akif Ersoy’un birbirinden güzel bestelenmiş şiirlerinden oluşan mini konser ile devam etti.
Törenin son bölümünde, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafında düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy” konulu kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Sabri Başköy ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.
İstiklal Marşımızın TBMM’de Kabulünün 93. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy anma etkiliği kapsamında ayrıca, Devlet Tiyatro Salonu’nun fuaye bölümünde Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” eserinin çeşitli basımları ile Mehmet Akif Ersoy’u anlatan kitap sergisi yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişMarsbahis GirişJojobet GirişCasibom