ÇORUM TİME

İŞÇİLER YARALI LEYLEĞİ HAYATA DÖNDÜRDÜ

Çorum’un Osmancık ilçesinde Karayolları 7. Bölge 71. Şefliği ekipleri, yol çalışmaları sırasında buldukları yaralı leyleğe sahip çıktı.

İŞÇİLER YARALI LEYLEĞİ HAYATA DÖNDÜRDÜ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
08 Nisan 2017 - 11:29

Son Güncelleme: 8 Nisan 2017 11:29 Karayolları 7. Bölge 71. Şefliği personelinden 30 yaşındaki Tolga Doğru, D-100 Karayolu üzerinde bakım ve temizlik çalışması yaparken yaralı leylek buldu. Uçamayan leyleği veterinere götürerek tedavisini yaptıran Duran, daha sonra yaralı hayvanı Karayolları 7. Bölge 71. Şefliğine götürdü. Yaralı leyleğin bakımını yapmak için 71. Şube Şefliğinden izin alan Duran, gözü gibi baktığı leyleğin bakımını arkadaşları ile birlikte üstlendi. Yol çalışmaları sırasında leyleği yaralı halde bulduklarını belirten Tolga Doğru, “Yaralı halde orada öyle bırakmaya gönlümüz razı olmadı. Leyleği aldık buraya getirdik. Sağ olsun şefimize de, durumu izah etmemizin ardından burada bu hayvana bakmamıza müsaade etti. Bakımlarımız sonrası kendisini toparladı. Leyleğimize 3 haftayı aşkın bakım yapıyoruz. Yaklaşık 1 aydır bakımını yaptığımız leyleğimize bayağı alıştık, tam uçar hale geldiğinde giderse bir burukluk ve üzüntü yaşarız diye düşünüyorum” dedi.
ÇORUM’UN OSMANCIK İLÇESİNDE KARAYOLLARI EKİPLERİ, YOL ÇALIŞMALARI SIRASINDA BULDUKLARI YARALI LEYLEĞE SAHİP ÇIKTI. (İSMAİL KABAKDERE/ÇORUM-İHA)
Yaralı leyleğin her gün beslenme ihtiyacının bir personel tarafından karşılandığını anlatan Ahmet Karıncalı da, “Leylek, arkadaşlarımızın bulup getirdiğinde felç olmuş gibiydi. Elektrik direklerinde elektrik çarpmasından yaralandığından şüpheleniyoruz. Günlük olarak arkadaşımızın biri tavuk ciğeri alıyor ve beslenmesini böyle sağlıyoruz. Bu çok güzel bir hayvan, her ne kadar yabani bir hayvan olsa da sevildiğini biliyor. Bize karşı farklı bir tepki vermiyor, kendisine bakıldığını hissediyor. Hiç yürüyemez ve uçamaz bir haldeydi, bakımlarımız sonrası yürümeye ve kanat çırpmaya başladı” şeklinde konuştu. (İHA)
ÇORUM’UN OSMANCIK İLÇESİNDE KARAYOLLARI EKİPLERİ, YOL ÇALIŞMALARI SIRASINDA BULDUKLARI YARALI LEYLEĞE SAHİP ÇIKTI. (İSMAİL KABAKDERE/ÇORUM-İHA)
ÇORUM’UN OSMANCIK İLÇESİNDE KARAYOLLARI EKİPLERİ, YOL ÇALIŞMALARI SIRASINDA BULDUKLARI YARALI LEYLEĞE SAHİP ÇIKTI. (İSMAİL KABAKDERE/ÇORUM-İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

jojobetjojobet girişcasibom girişCasibom Orjinal GirişCasibom Girişcasibomcasibom giriş