Son Güncelleme: 26 Mart 2014 14:00 
Çorum Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü esnaf ziyaretlerine Üçtutlar, Alaybey ve Fatih Caddesi’nde devam etti.
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Muzaffer Külcü, gördüğü ilgiden hayli memnun. Her zaman esnaf dostu bir Belediyecilik anlayışıyla Çorum’a hizmet ettiklerini ifade eden Külcü; yeni dönemlerinde de esnafla yakın ilişki içerisinde olacaklarını, şimdiye kadar olduğu gibi 30 Mart’tan sonra da esnafın yanında olacaklarını vurguladı.
Üçtutlar, Alaybey ve Fatih Caddesi esnafı da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yanında olduklarını ifade ederek 30 Mart seçimlerinden sonra tekrar Belediye Başkanı olacağına inandıklarını kaydettiler.









Çorum FK evinde kazandı
Darp edildikten sonra gasp edildi!
Nefes borusuna çilek takıldı kurye kurtardı
Çorumlu Başsavcı Türkiye’ye örnek oldu
Çorum’da 63 yıldır bakıra hayat veriyor




