ÇORUM TİME

CAM KIRIKLARI YANGIN ÇIKARDI

Çorum’un Bayat ve İskilip ilçelerinde çıkan yangınlarda 60 dönüm ormanlık alan yandı. Her iki yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

CAM KIRIKLARI YANGIN ÇIKARDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
22 Eylül 2017 - 17:08

Son Güncelleme: 22 Eylül 2017 17:08 Edinilen bilgilere göre, Bayat ilçesine bağlı Kunduzlu köyünde otlar arasındaki kırık cam parçalarının aşırı sıcaklarda mercek görevi görerek kuru otları tutuşturması sonucu yangın çıktı. Yangında Kirazlı mevkiinde bulunan 10 dönümlük çam ağacı ve 30 dönümlük arazi yandı. Yangın Bayat, İskilip ve çevre il ve ilçelerden gelen ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. İskilip ilçesine bağlı Doğangir köyünde ise yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangında 50 dönüm karaçam ormanı yanarak zarar gördü. Yangın çok sayıda itfaiye ve arazöz ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Her iki yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

ÇORUM’UN BAYAT VE İSKİLİP İLÇELERİNDE ÇIKAN YANGINLARDA 60 DÖNÜM ORMANLIK ALAN YANDI. (MUHAMMED MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

ÇORUM’UN BAYAT VE İSKİLİP İLÇELERİNDE ÇIKAN YANGINLARDA 60 DÖNÜM ORMANLIK ALAN YANDI. (MUHAMMED MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet Girişcasibom