ÇORUM TİME

CEZAEVİ ÇORUM’A KATKI SAĞLAR

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Sungurlu’ya yapılacak olan cezaevine bazılarının dudak büktüğünü belirterek cezaevinin ilçenin ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

CEZAEVİ ÇORUM’A KATKI SAĞLAR
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
01 Kasım 2017 - 13:11

Son Güncelleme: 7 Kasım 2017 18:03 AK Parti Sungurlu İlçe Kadın Kolları’nın kongresine katılan Çorum Milletvekili Salim Uslu, bu dava sayesinde var olduklarını belirterek, “Bu dava ne kadar büyükse, ne kadarda yüceltilirse ve bu bayrak ne kadar yükseklerde ve göklerde özgürce sallanırsa bizlerde o kadar mutlu oluruz. Nasılsa isimsiz şehitlerimiz varsa sizlerde isimsiz kahramanlar olarak elbette bu dava için hizmette geri kalmayacaksınız. Bizler Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar bağlıyız. Cumhurbaşkanımıza hem Sungurlu olarak, hem de Çorum olarak başımız dik. Çünkü vefakar insanlar olarak aldığımızın ve bize yapılanlara karşı karşılığını vermek adına görevimizi yerine getirmiş oluyoruz” dedi.

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ VE TBMM İDARE AMİRİ SALİM USLU, "BU BİR BAYRAM DEĞİŞİMİDİR" DEDİ (SERKAN ŞANSEVER/ÇORUM-İHA)

CEZAEVİNE DUDAK BÜKENLER OLUYOR

Son 16 yılda Çorum ve Sungurlu’ya yapılan hizmetlerin tutarının 1 milyar 655 milyon olduğunu belirterek son zamanlarda yapılan cezaevlerine bazılarını dudak bükerek burun kıvırdığını anlatan Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cezaevinin getireceği ekonomik hareketlilik, cezaevinin hizmet alımı ile getireceği fayda sağlayacaktır. O cezaevinde kalan insanlar üst üste yatıyorlarsa ve cezaevi insanları rabit edip, insanları topluma kazandırma yerine o cezaevi şayet suç üretim yerine haline gelmişse bunu da görmezden gelemeyiz. Biz o nedenle hem insanları rabit etmek hem oraları iş atölyelerine çevirmek ve orada arkadaşların cezasını çekerken üretmesini ve kazanması sağlamaktır. Ayrıca burada şehir stadyumu yapılmaz deniliyordu. 500 kişilik seyirci tribünümüz vardı ona ilave olarak 800 kişilik tribün yapacağız”

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ VE TBMM İDARE AMİRİ SALİM USLU, DIŞİŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NUN UÇAĞINA İNİŞ İZNİ VERMEYEN HOLLANDA’YA TEPKİ GÖSTERDİ. (İHA/ÇORUM-İHA)

HIZLI TRENDE MUTLAKA UĞRAYACAK

Hızlı trenin geldiğini söyleyen Milletvekili Uslu, “Buralarda çalışmalar yapılıyor. 20 milyon TL harcanarak hızlı trenin çalışmaları yapılıyor. Böylece hızlı trenimiz gelmiş olacak. Vay efendim Hızlı tren Sungurlu’ya uğramayacak diyen birileri var. Bakın bir tane hızlı tren durağı Hastanenin karşısına konulacak. Vay efendim otoyol Sungurlu’nun dışından geçiyor. Buna biz karar veremeyiz. Bunun teknik çalışması yapılacak. Yok Sungurlu’ya giriş yok diyorlar halbuki Sungurlu’ya giriş var. Şimdide yolun Sungurlu’ya faydası yok diyorlar. Sungurlu’da neredeyse her gün kaza oluyor. Bunun içinde de ölümlü kazalar yaşanıyor. Bu insanların güvenli yollarda gitmeye hakkı yok mu? Bunlar alışmışlar her yapılana her doğruya karşı çıkmayı muhalefet yapmış sayıyorlar. Muhalefet partisinin talepleri de bize geliyor. Yeğenim var, işte şunu işe koyun diye taleplerle bize geliyorlar. Bunların zamanı gelince açıklarız. Yoksa kuru kuru muhalefet yapmakla iş yapılmıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
7 ADET YORUM YAPILDI
tarik cubukcu 1 Kasım 2017 / 16:27

Sayin vekilim biz corumlulara demistin havada ucak gorenler ucak istiyor diye vekil bey biz hızlı treni uzaktan gorduk getirmeyin sizin corum icin bir sözünüz KALMADI

tarik cubukcu 1 Kasım 2017 / 16:30

Sizin corumu aşağılayıcı sozunden sonra sizi vekil olarak gormuyorum coruma ne faydaniz oldu ak partiye zarar veriyorsunuz

Sade Vatandaş 1 Kasım 2017 / 17:22

Cezaevi yapmakla övünen ikinci bir siyasi oluşum yoktur yeryüzünde.

fatih 2 Kasım 2017 / 10:49

tabi tabi çorum hiç görmediği suçluları görecek belki hooluvud gelir azılı katiller şehri konulu film çeker.

necmi cemil 2 Kasım 2017 / 22:24

İnşallah o cezaevine karılarının altına haram para ile araba alanların yatacağı yer olur. pöhhh çorum ekonomisine katkı bunu salim efendi.yazıklar olsun

necmi cemil 2 Kasım 2017 / 22:24

İnşallah o cezaevine karılarının altına haram para ile araba alanların yatacağı yer olur. pöhhh çorum ekonomisine katkı bunu salim efendi.yazıklar olsun

maho 13 Kasım 2017 / 09:15

havaalanı istemezük bize cezaevi yapın bol bol.çok faydalıymış

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomJojobet GirişJojobet Güncel Giriş