ÇORUM TİME

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BELEDİYESPOR 90’DA YIKILDI: 3-1

BELEDİYESPOR 90’DA YIKILDI: 3-1
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
20 Nisan 2014 - 16:40

Son Güncelleme: 20 Nisan 2014 16:48 AW051690Ligin bitimine 3 hafta kala liderle arasındaki puan farkını 3’e indirmeyi başaran Çorum Belediyespor bugün grupta küme düşmeme mücadelesi veren Çıksalınspor’a 3-1 yenilerek büyük şok yaşadı.
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve eline geçen liderlik fırsatlarını değerlendiremeyen Çorum Belediyespor, bugünkü maçtan da eli boş döndü. Karşılaşmanın 17. dakikasında Emir’in golü ile öne geçen Çorum Belediyespor, 39. dakikada Çıksalınspor oyuncusu Bülent’in golüne engel olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olamayan Çorum Belediyespor, 90. dakikada Okan, 90+2’de de Hakan’ın attığı gollerle Çıksalınspor’a 3-1 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Grupta Ünyespor ile karşılaşması gereken lider Düzyurtspor, Ünyespor’un sahaya çıkmaması nedeniyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Grubun ikinci sırasında yer alan Batman Petrolspor ise Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı. Çorum Belediyespor, aldığı bu mağlubiyet ile birlikte grupta bir basamak gerileyerek 4. sıraya düştü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet Girişcasibom