Son Güncelleme: 9 Mayıs 2014 16:30
Mecitözü ilçesine bağlı Figani köyünde kuduz olduğu iddia edilen başıboş bir köpek, iki kadın ve büyükbaş hayvanı ısırdı.
Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Figani köyünde yaşayan Nurdane Elmas (76) sabah evlerinin yakınında bulunan bahçeye gitti. Elmas, bahçede çalıştığı sırada başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Talihsiz kadının çığlıkları üzerine kaçmaya başlayan köpek, bu kez de yolda yürüyen Fatma Bilgen (55) adlı kadına saldırdı.
Köpek saldırısı sonucu burun ve vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralanan her iki kadın da köylüler tarafından hastaneye kaldırıldı. İlk müdahaleleri Mecitözü İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan Elmas ve Bilgen daha sonra Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Olayın duyulmasının üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri köye sevk edildi. Jandarma ekiplerinin ve köylülerin yaptığı çalışmalar sonucu büyük bir baş hayvanı da ısıran köpek yakalanarak itlaf edildi.
Köpeğin kuduz olup olmadığının tespit edilmesi için yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





Özel çocuklar için Bakanlıkla görüştü
Çorum’un ihracatı ithalatını geçti
Asırlık çınar Fatma nine hayatını kaybetti
Çorumlu güreşçiler madalyalarla döndüler
Otomobil sinyalizasyon direğine çarptı




