Son Güncelleme: 24 Aralık 2018 13:32 Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir ortaokulda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan öğretmen, iddiaya göre, beden dersi sırasında ödevini sınıfına götüren 7’nci sınıf öğrencisi E.Ö’yü kendisinden izin almadığı gerekçesiyle darp etti. Tokat attığı öğrencinin kafasını panoya vurduğu ve boğazını sıktığı iddia edilen öğretmen, daha sonra öğrenci E.Ö. ile spor salonuna gitti. Burada elini yüzünü yıkayan öğrenci E.Ö’nün yanına gelen bazı sınıf arkadaşları ise ne olduğunu sordu. Bu esnada E.Ö’nün yanına giden 3-4 öğrenciyi çağıran öğretmen, onları da darp ederek S.Ö. isimli bir başka öğrencinin burnunu kırdı.

ÖĞRENCİLER ŞİKAYETÇİ OLDU!
Okuldan sonra eve giden öğrenci E.Ö, babaannesiyle birlikte yeniden okula giderek, müdüre durumu anlattı. E.Ö. daha sonra ailesiyle birlikte hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikayetçi oldu. E.Ö’nün yanı sıra öğretmen tarafından darp edildiği ileri sürülen bazı öğrencilerin de hastaneden rapor alarak suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Ailelerin şikayetleri üzerine emniyet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.
KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Darp edilen öğrenci E.Ö’nün babası Fatih Ö, konunun takipçisi olacaklarını anlatarak, “Bunlar tamamen okul yönetiminin suçu. Çünkü daha önce de aynı konuda şikayet olmasına rağmen herhangi bir işlem yapılmamış. Biz gerekli yerlere suç duyurusunda bulunduk. Konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.





Mobil kitap satış tırı Çorum’a geldi
Çorum’da uyuşturucu operasyonu
Çorum’da UMKE gönüllü sayısı 176’ya ulaştı
Çorum’un müthiş berberi rekora gidiyor
Yağmurdere Sulama Göleti doldu




