ÇORUM TİME

MOBİLYA MAĞAZASINI SEL VURDU

MOBİLYA MAĞAZASINI SEL VURDU
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
30 Mayıs 2014 - 0:15

Son Güncelleme: 30 Mayıs 2014 00:15 AW103762

OSMANCIK SEL BASKINI YALÇIN KILIÇ (2)

AW103762Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Osmancık’taki sel baskınında zarar gören işyerlerinde incelemelerde bulundu.
İlçede sel nedeniyle zarar gören işyerlerini ziyaret eden Kılıç, işyerlerinin zarar tespiti ile ilgili esnaflardan bilgi aldı. Selden en yüksek zararı kendisinin gördüğünü ifade eden mobilyacı Mesut Yoludoğru, mobilya mağazasının deposunu sel basması nedeniyle yaklaşık 400 bin TL zararı olduğunu dile getirdi.
Depoda iki mobilya mağazasının ürünlerinin sel nedeniyle kullanılmaz hale geldiğini belirten Yoludoğru; “İlçe merkezinde iki ayrı mağaza ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyoruz. İki mağazamızın da ürünlerinin yer aldığı 350 metrekarelik depoyu sel bastı. Depoda 150 yatak, 100 baza, 30 yatak odası takımı ve çeşitli panel mobilyalar vardı. Fabrikaya borçlanarak almıştık. Zararımız yaklaşık 400 bin TL. Sel en yüksek zararla bizi vurdu, mağdur olduk. Başbakanımızın verdiği söze güveniyoruz, yetkililerden destek bekliyoruz.” dedi.
ÇESOB Başkanı Kılıç ise selden zarar gören esnafın yaralarının sarılması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirterek; “Esnafımızın zararı bizim acımızdır. Bu gün buraya bunun için geldik. Gerek resmi mercilere, gerekse siyasilerimize bu konu ile ilgili girişimlerde bulunacağız. Esnafımızın mağduriyetini gidermek için elimizden gelen her türlü girişimde bulunacağız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ