ÇORUM TİME

ÇORUMLU GAZETECİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

ÇORUMLU GAZETECİ DÜNYA EVİNE GİRDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
14 Haziran 2014 - 18:31

Son Güncelleme: 14 Haziran 2014 18:31 AW118326Didim’de Gazetecilik yapan Yusuf Deringül hayatını Güneş Kaya ile birleştirdi. Genç çiftin Çorum’da yapılan 2 günlük düğünün ardından Didim’de düğün merasimi yapıldı.
Didim’de çıkan Didim Ayna Gazetesinin sahibi Yusuf Deringül hayatını Güneş Kaya ile birleştirdi. Fatma-Satılmış Deringül çiftinin oğlu Yusuf ile Satı-Niyazi Kaya çiftinin kızları Güneş dünya evine girdi.
Çorumlu olan genç çiftin düğünü 6-7 Haziran 2014 tarihlerinde Çorum’da yapılmasının ardından bir düğün merasimi de Didim’de yapıldı. Dün akşam saat 21:00’de Meandros Köy Sofrasında düzenlenen düğün merasiminde Deringül ve Kaya aileleri ile Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP’li Meclis Üyeleri Hatice Gençay, İbrahim Eray, Ahmet Yılmaz, Didim Cem evi Dernek Başkanı Hasan Dikçe, genç çiftin yakınları, arkadaşları ile Yusuf Deringül’ün meslektaşları katıldı.
Genç çift ilk dans müziğinin ardından düğüne katılan dostlarıyla müzik eşliğinde eğlendi. Geleneksel takı merasimin ardından düğün gecenin ilerleyen vakitlerine kadar sürdü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomcasibomCasibom