Son Güncelleme: 9 Temmuz 2014 18:19
Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine önem veren Hitit Üniversitesi, Türkiye genelinde 100’e yakın üniversitenin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Şube Müdürü Hatice Atmaca ve Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Erdoğan Atmaca katıldı.
Üniversitenin tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Hitit Üniversitesi, gerçekleştirilen eğitim fuarında katılımcıların ilgi odağı oldu.
Çok sayıda üniversitenin yanı sıra çeşitli eğitim kurumlarının da katıldığı fuarda Hitit Üniversitesinin standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





Cevizler donunca çözümü incirde buldu
Karda mahsur kalanlar kurtarıldı
Çorum FK sahasında berabere kaldı
Çorum’un yüksek kesimleri beyaza büründü
Mantar toplamaya çıktı kayboldu!




