Son Güncelleme: 22 Temmuz 2014 16:12
Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Çorum İl Temsilciliğine Türk Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı M. Fatih Gök getirildi.
Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Mahmut Alparslan’ın Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığına seçilememesi nedeniyle görevi sona ererken, İl Temsilciliğine Türk Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı M. Fatih Gök seçildi.
Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen’de 13 Temmuz’da yapılan olağanüstü genel kurulla birlikte uzun yıllardır Türk Eğitim-Sen’in başkanlığını yapan Mahmut Alparslan, aday olmasına rağmen tekrar seçilememişti. Mahmut Alparslan ve Selim Aydın’ın başkanlık için yarıştığı kongrede Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığına Selim Aydın getirilmişti. Selim Aydın 58 oy alarak şube başkanı seçilirken, Mahmut Alparslan ise 37 oyda kalmıştı.
Mahmut Alparslan’ın aynı zamanda Kamu-Sen’in de İl Temsilcisi olması nedeniyle bu görevi de sona ermiş oldu. Böylelikle Kamu-Sen Çorum Teşkilatında yeni bir yapılanma gündeme geldi.
Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları kendi arasında bir toplantı yaparak İl Temsilciliği için seçim yaptı. Yapılan seçimde Türk Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı M. Fatih Gök’ün Kamu-Sen İl Temsilcisi olması uygun görüldü. Kamu-Sen Genel Merkezi de Gök’ün görevlendirilmesine onay verdi.
Bundan böyle Türk Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı M. Fatih Gök, Kamu-Sen’in İl Temsilcisi olarak da görev yapacak.
Kaynak: Yayla Haber





Mobil kitap satış tırı Çorum’a geldi
Çorum’da uyuşturucu operasyonu
Çorum’da UMKE gönüllü sayısı 176’ya ulaştı
Çorum’un müthiş berberi rekora gidiyor
Yağmurdere Sulama Göleti doldu




