ÇORUM TİME

Çorum’un ilk sıfır atık kütüphanesi

Sıfır Atık projesi kapsamında Çorum Güzel Sanatlar Lisesi ve Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri el birliği ile Çorum’ un ilk Sıfır Atık Kütüphanelerini oluşturdular.

Çorum’un ilk sıfır atık kütüphanesi
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
21 Ocak 2022 - 15:09
Son Güncelleme: 21 Ocak 2022 15:09

İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan Sıfır Atık projesi kapsamında Çorum Güzel Sanatlar Lisesi ve Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri el birliği ile Çorum’ un ilk Sıfır Atık Kütüphanelerini oluşturdular.

Güzel Sanatlar Lisesi geri dönüşüm kütüphanesinin açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek tarafından, Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi Kütüphanesinin açılısı ise eş zamanlı olarak online gerçekleştirildi. Kodek “Son yıllarda tüm dünyada bireysel ya da kurumsal olarak sıfır atık uygulama çalışmaları yaygınlaşmaktadır. Sahip olduğumuz kaynaklara sonsuz bir şekilde sahip değiliz. Bu kaynakların en verimli bir şekilde kullanılması ve kullanılanların da tekrar geri dönüşüme sağlanması için okullarımızda farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu gün de en güzel iki örneğini Güzel Sanatlar Lisesi ve Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesinde tamamen geri dönüşüm malzemelerini kullanılarak yapılan kütüphanelerimizde görüyoruz. Bu güzel farkındalığın oluşmasına katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomCasibommarsbahis güncel girişJojobet GirişJojobetHoliganbetCasibom Giriş