Gece saatlerinde karşısına çıkan maskeli kişiyi öğrenciler korkudan baygınlık geçiriyor, yaklaşık 10 gündür yaşadıkları korkunun biran önce son bulmasını istiyorlar. Yaşadıklarını muhabirimize anlatan öğrenciler uyudukları esnada Kuran sesiyle uyandıklarını söylerken bazıları da gece uyandığında maskeliyle göz göze geldiğini ve bayıldığını söylüyor.

KAPILARDAKİ İLGİNÇ YAZILAR!
Yurtta son günlerde yaşanan olaylar sonrası bazı öğrencilerin psikolojisi bozulurken son günlerde bazı odaların kapılarına çizilen bebek figürleri, bazı kapılarda ayetler bazı kapılarda rakamlar öğrencileri uyku uyuyamaz hale getirdi. Odasına girmeye çalıştığını iddia eden bir diğer öğrenci ise; “11.00 civarıydı oda kapımız açıldı, içeri girmedi biz hemen koşarak odadan çıktık koridorda aradık sadece siluetini görebildim o esnada asansör başka bir kata hareket etti.” Farklı bir gün gece saatlerinde lavaboya giden bir diğer öğrenci ise koridorda siyah maskeli başı açık, siyah giyimli birini gördüm beni görünce kaçarak uzaklaştı, korkudan donup kaldım peşinden gidemedim.”

NÖBET TUTMAYA BAŞLADILAR
Kendi imkanlarıyla koridorlarda nöbet tuttuğunu söyleyen bir diğer öğrenci ise; ‘’Sürekli bizi korkutan maskelinin bir an önce yakalanması için koridorlarda nöbetleşe nöbet tutmaya başladık. Korkuyoruz ama bir şey yapamıyoruz. En azından katlarda bulunan diğer arkadaşlarımızın rahat bir uyku uyuması için biz kendimizden feragat ediyoruz’’ dedi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacağını şaşıran öğrenciler, “Artık kapıların arkasına sandalye koyuyoruz, bazı arkadaşlarımız psikolojik olarak rahatsızlanarak hastaneye gitti, tüm bu yaşananları yurt yönetimine ve Emniyet Müdürlüğüne bildirdik artık uyku uyuyamaz hale geldik tüm bunların sorumlusunun bir an önce yakalanarak gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz” dediler. Öğrencilerin ihbarları sonrası Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çalışmalar başlatıldı.





ATV kazasında baba ve kızı yaralandı
Çay yatağı kenarındaki istinat duvarı çöktü!
Kültür Turizm’e 58 personel alınacak
Yaralı bulunan puhu tedavi altına alındı
Özgür Özel Çorumlulara seslendi




