Yeniden Refah Partisi Çorum İl ve Merkez İlçe Teşkilatları ile milletvekili adayları, yaklaşan seçimler öncesi saha çalışmalarını hızlandırdı. Adaylar, halkın teveccühünü boşa çıkarmamak için durmadan yılmadan çalışacağız sözü verdi.
HER ZAMAN HALKLA İÇ İÇEYİZ
Yaptıkları çalışmalarla halk arasında kendilerinden sıkça bahsettiren vekil adayları sürekli halkın içinde kalarak birebir temas halinde olacaklarının sözünü veriyorlar.

ÇALIŞMALAR YOĞUN TEMPODA
Seçim çalışmalarının başından beri sıkılmadık el, çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacaklarını bildiren Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları sözlerini tutmak için her gün yoğun program ve saha çalışması gerçekleştiriyor. İlçe, köy ve mahalle esnaf ziyaretlerine özen gösteren adaylar, ziyaretlerini sürdürüyor.
MÜSİAD’TAN SICAK KARŞILAMA
MÜSİAD Başkanı Hüseyin Öztürk, Genç Müsiad Başkanı Erdem Arslan ve Müsiad üyeleri ile biraraya gelen Yeniden Refah Partisi Çorum Milletvekili Adayı Yakup Taş, Milli Görüşün misyonlarından bahsetti. Ziyarette Müsiad üyelerinin sorularını cevaplayan Yakup Taş, 2023 seçimlerinde destek istedi. Ziyaret sırasında Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşçu ile teşkilat yöneticileri hazır bulundu.






Çorum FK ikinci tura yükseldi
Zehir tacirlerine jandarmadan geçit yok
Çatıda yetişen ağaç hayrete düşürüyor
Hizmet-İş Sendikasında başkan değişti
Otomobil aydınlatma direğine çarptı




