Edinilen bilgilere göre, 24 Ağustos akşamı Ö.S. isimli sürücü, Batıkent bulvarı üzerinde Karacılar Sitesi’nin önündeki yaya geçidinden geçen 25 yaşındaki Hürcan Bulur’a çarptı. Kazada Hürcan Bulur can verirken, aşırı hızlı olduğu ve trafikte makas attığı iddia edilen sürücü Ö.S. ise tutuklandı.
AİLENİN TEK ÇOCUĞU
Çorum’un Dodurga ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Süreyya-Veysel Bulur çiftinin tek çocukları Hürcan Bulur, Batıkent Pirsultan Abdal Cemevi’ndeki törenin ardından toprağa verildi.

AİLESİ ADALET İSTİYOR
Bulur ailesi, kazanın failinin caydırıcı bir ceza alması için “Hürcan için adalet” kampanyası başlattı. “Başka aileler yanmasın, ülkemizde trafik cezaları caydırıcı olsun. Trafik kurallarına uymayanların bedel ödemesi için adalet istiyoruz” diyen Bulur ailesi, araç sürücüsü Ö.S.’nin babası işadamı B.S. ve ailesinin yaşanan bu olayı “kader, kaza” diye nitelendirmesine tepki gösterdi.
BU KAZA DEĞİL CİNAYET
Yaşanan olayın kaza olmadığını, cinayet olduğunu kaydeden acılı anne Süreyya Bulur, “Evde karıncalara sakın ilaç sıkma canları acımasın diyen duyarlı, merhametli, vicdanlı, çevresi tarafından saygınlığı, efendiliği ile herkesin gönlüne girmiş, gözleri ışıl ışıl, umutları, hayalleri olan bir tek fidanıma kıydılar. Ben bir anne olarak adalet istiyorum ve sesimizi duyurmamıza yardımcı olun” dedi.





Çorumlu Başsavcı Türkiye’ye örnek oldu
Çorum’da 63 yıldır bakıra hayat veriyor
Çorum’da zincir markete kapatma cezası!
Hüseyin Gazi Sempozyumu başladı
Korku veren mesaj atanlar yakalandı




