ÇORUM TİME

90 yaşındaki nine destek bekliyor!

Çorum merkeze bağlı Seydim Köyü’nde yaşayan yaşlı kadın, virane bir evde tek başına yaşam mücadelesi veriyor.

90 yaşındaki nine destek bekliyor!
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
16 Kasım 2023 - 14:07
Son Güncelleme: 16 Kasım 2023 14:07

Çorum merkeze bağlı Seydim Köyü’nde 90 yaşındaki yaşlı kadın, virane bir evde tek başına yaşam mücadelesi veriyor. İhtiyaçlarını gideremeyecek duruma gelen yaşlı kadına sadece komşuları destek vermeye çalışıyor.

YATAKTAN KALKAMIYOR

Kimsesiz kaldığı için köye yerleştirildiği ifade edilen Nazende Bilgin’in durumu, yürekleri sızlattı. Komşularının desteğiyle hayata tutunmaya çalışan yaşlı kadın, adeta ölüme terk edildi.

TEYZEYE SAHİP ÇIKALIM

Konuyla ilgili bilgi aldığımız komşuları, 90 yaşındaki yaşlı kadın için Çorum Valiliğinden destek istedi. Çorum Valisi Zülkif Dağlı’ya seslerini duyurmaya çalışan komşular, “Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama artık bu teyzemizin bir bakıma ihtiyacı var. Kendi ihtiyaçlarını gideremiyor, bizler köyden gittiğimizde kendisine yemek verecek kişi dahi olmuyor. Bu teyzemiz için Çorum Valiliğinden destek bekliyoruz” dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomcasibomCasibom