ÇORUM TİME

Akpınar’da yeni yol açılıyor

Çorum Belediyesi, Akpınar 1. Cadde’de yol açma çalışmaları başladı. Kamulaştırma ve yıkım işlemleri tamamlanan bölgede yol açma çalışmaları için kazı ve dolu işlemleri yapılıyor.

Akpınar’da yeni yol açılıyor
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
08 Mart 2024 - 17:34
Son Güncelleme: 8 Mart 2024 17:34

Şehrin farklı bölgelerinde yeni yollar açmaya hız vermeden devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akpınar 1. Cadde’nin devamı olan 100 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yol için kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının ardından kazı ve dolgu çalışmalarına başladı.

Çorum’da ulaşımı kolaylaştırmak, trafik sorununa çözüm bulmak için göreve geldikleri günden beri yoğun bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, bir yandan mevcut yolları genişletirken diğer taraftan da yeni yollar açmaya devam ettiklerini kaydetti. Aşgın, “Şehir içi ulaşımını rahatlatacak yeni yollar açıyor, şehrin nefes alacağı yeni alanlar oluşturmak için kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomHoliganbet Giriş