Son Güncelleme: 25 Eylül 2014 09:19 
Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu şef Kazım Mercan yönetiminde çalışmalarına başlıyor. 30 Eylül Salı günü Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak olan koro çalışmaları her hafta Salı günü 19.00-21.30 saatleri arasında devam edecek.
THM Korosu Mayıs 2015’e kadar çalışmalarını sürdürecek. Yoğun geçen çalışma programının ardından koro üyeleri muhteşem konserlerle Çorumluların karşısına çıkacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, THM korosunun yeni dönem çalışmalarına Türk Halk Müziğine ilgi duyan her yaştan müzikseverin katılabileceğini bildirdi.
Gül, THM Korosunun 8 yıldan beri koro çalışmalarını devam ettirdiğini ve yaz döneminde Çorum halkına yönelik muhteşem konserler verdiğini belirterek, “Şehrimizde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için sosyal ve kültürel faaliyetler önemlidir. Koromuza yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Bağlama kursu da verilecek
Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği koro şefi Kazım Mercan, koro üyelerine bağlama kursu verecek. Her Salı 17.00-19.00 saatleri arasında Turgut Özal Konferans Salonu’nda bağlama kursu verecek olan Kazım Mercan, “Halk müziğine ilgi duyan, bağlama çalma konusunda istekli her yaştan ve her meslekten hemşehrimizi bağlama kursuna katılmaya davet ediyoruz.” dedi.





Çorum’da tarihe iz bırakanlar anlatıldı
Güzellik merkezleri operasyonu:12 tutuklama
Ahlatcı Çorumlu bürokratlarla görüştü
Çorum FK ikinci tura yükseldi
Zehir tacirlerine jandarmadan geçit yok




