ÇORUM TİME

NİRVANA DOĞA SPORCULARI İSKİLİP’TE YÜRÜDÜLER

NİRVANA DOĞA SPORCULARI İSKİLİP’TE YÜRÜDÜLER
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
21 Ekim 2014 - 9:31

Son Güncelleme: 21 Ekim 2014 09:31 1

3Çorum’un İskilip İlçesi’nde bulunan Gastronomi Yürüyüş Yolları İskilip rotaları, treking ve hiking severlerin dikkatini çekiyor.
Hafta sonu Ankara Nirvana Doğa Sporları grubu tarafından 40 kişilik ekiple İskilip’te yürüyüş gerçekleştirildi.
İskilip Kültür Turizm Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Derneği (İSDAK) ev sahipliğinde gerçekleşen yürüyüş etkinliğine Ankara Nirvana Doğa Sporları ekibinin yanı sıra İSDAK Derneği üyeleri katıldı. İSDAK’ın rehberliğinde gerçekleşen yürüyüş Akpınar Kurucagöl, Saklıbahçe, Kral yolu Selbasan istikametinden Akpınar Köyü’ne varışla sonlandı.
Doğa yürüyüşünde 10.300 metrelik parkurda sonbaharın eşsiz renk uyumu ile fotoğraf çekme fırsatı bulan konuklar, 1300 metre rakımdan 1770 metre rakıma tırmanmanın yorgunluğu ile Saklıbahçe’de mola vererek 4 buçuk saatlik yürüyüşten sonra İskilip’te İskilip Dolmasının tadına baktılar.
Konuk ekip, şehir turundan sonra akşam saatlerinde Ankara’ya hareket etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomJojobet Güncel GirişMarsbahis Girişcasibom