ÇORUM TİME

HİTİT ÜNİVERSİTESİ BURSA’DA TANITILDI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ BURSA’DA TANITILDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
27 Kasım 2014 - 11:50

Son Güncelleme: 27 Kasım 2014 11:50 2594fa6958b4e2ea64c643445fafab67-hitit-universitesi-normal

e6edfa08b91d496ff199a9667a6af703-hitit-universitesi-normalHitit Üniversitesi “Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıkmış olduğu yolda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, uluslararası ve ulusal düzeyde tanıtım etkinliklerine her gün bir yenisini ekleyerek Hitit Üniversitesi’ni ve Çorum’u tanıtmaya devam ediyor.
Son olarak Bursa’da düzenlenen eğitim fuarında öğrenciler, rehber öğretmenler ve velilerle bir araya gelen Hitit’i Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Tuba Büyüksırıt, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Songül Demirel, Fen Edebiyat Fakültesi Öğr. Gör. Fatma Ataklı Saçak, Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak temsil etti.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Hitit üniversitesi standında fakülteler, istihdam odaklı bölüm ve programlar, lisansüstü programlar, öğrencilerimize sunulan imkanlar, yurtdışı imkanları, gibi pek çok konu hakkında öğrencilerin ve velilerin tüm soruları cevaplanarak, ilgili tanıtım materyalleri verildi.
Fuarda öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin kendi projelerini üretmelerine ve bu projeleri hayata geçirmelerine destek olan Üniversitemizde öğrenci kulüpleri çalışmalarına verilen desteklerle ilgili de geniş açıklamalar yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomcasibomCasibom