Son Güncelleme: 31 Ocak 2015 13:07 
Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, zabıta ekipleri ile birlikte ilçedeki ekmek ve pide fırınlarında denetim yaptı.
Başkan Karataş, Zabıta Personeli ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gıda üreten iş yerlerinde denetimlerde bulundu.
Denetimde ekmek ve pidelerin gramajları ile iş yerlerindeki temizlik kuralları kontrol edildi.
Karataş, denetimlerin sürekliliğinin hem vatandaşların sağlığının korunması hem de işletmelerin ticaretinin korunması için önemli olduğunu söyledi.
Benzer denetimlerin devam edeceğini kaydeden Karataş “Vatandaşlarımız her hangi bir fırından satın aldığı ekmeği güvenerek tüketebilsin istiyoruz. Denetimlerdeki öncelikli amacımız bu. Temizlik, ekmek gramajı, çalışanların sağlık karneleri, üretim şartları gibi konularda denetim yaptık. Bu gün gerçekleştirdiğimiz denetimde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Vatandaşlarımızın sağlığının korunması için denetimlere devam edeceğiz” dedi.
Karataş, kaliteli üretim yapan işletmelere teşekkür etti.





Çorum FK’da 6 futbolcu PFDK’ya sevk edildi
Kavgada bir kişi silahla yaralandı!
Kayınpederinin evini kurşunladı tutuklandı!
Gündüz Bakım Evi’nin ilki 19 Ocak’ta açılıyor
Beden eğitimi öğretmeni sevenlerini üzdü




