Son Güncelleme: 26 Şubat 2015 10:39 
CHP Milletvekili Aday Adayı Dinçer Solmaz, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’ı ziyaret ederek, gerek CHP gerekse CHP Milletvekili Aday Adayları olarak her zaman Çiftçinin yanında olacaklarını dile getirdi.
Ziraat Odasına giden CHP Milletvekili Aday Adayı Dinçer Solmaz, Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Sayan ve Yönetimini tebrik ederek başarılar dileyen solmaz gerek CHP, gerekse CHP Milletvekili Aday Adayları olarak her zaman çiftçinin ve Ziraat Odasının yanında olacaklarını vurguladı.
Ziyarette açıklamalarını sürdüren Solmaz, “Kazanmış olduğunuz seçim, başkanlığınız ve yönetiminize başarılar dilemek üzere buradayız ve göreviniz hayırlı olsun, CHP Milletvekili Aday Adayı olarak başarılar diliyoruz.
Çorum’umuza hayırlı olsun. İnşallah Çorum bu konudaki temsilde bu büyük odanın da iyi bir şekilde layıkıyla temsil edileceğinden şüphemiz yok. Ziyaretimizde sizlere başarı dileklerinde bulunmak ve şahsımız adına yürüttüğümüz mücadelemizde şahsımıza, partimize ve politikalarımıza destek istemek amaçlı geldik. Yeni güzel bir seçim atmosferi yaşandı. Ziraat odasında bir liste yarışı oldu. Bu yarışta sizler bu makamlara layık görüldünüz.
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle memleketimize, sizlere ve yönetim kurulu üyelerinize diyoruz. İnşallah hayırlı çalışmalarınızı bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da bekliyor, Ziraat Odaları olarak Çorum ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceksiniz ve her zaman köylümüzün ve halkımızın yanında olacağınızı biliyoruz. Bizler CHP Milletvekili Aday Adayları olarak, çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Sizler bir seçim yaptınız ve kısmetse 29 Mart’ta bir seçim bizleri bekliyor. Bizlerde bir yarışın içerisindeyiz ama bundan daha ziyade ülkemizin kaderini tayin edecek bir genel seçim bekliyor. Bu genel seçimlerde birbirinden kıymetli aday adaylarımızla CHP siyasetinde bir yarışın içerisine girdik. Özünde bu yarış bir bayrak yarışıdır ve 7 Haziran’da iktidarın paylaşılması yarışıdır. CHP örgütleri olarak bizler, 7 Haziran’da CHP’nin iktidara geleceğine inanıyoruz. Çorum’un ve Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söylüyoruz. Tarım ekonomisi ve tarım politikasında tüm aday adaylarımızla birlikte bizim her yerde söylediğimiz gibi ziraat konusunda tarım konusunda Çorum sıkışmıştır ve bu konuda ilimizin geriye gittiğini görüyoruz. Çorum’un ekonomisi daralıyor ve Çorum’un nüfusu göç verir hale geldi. Özellikle bugünlerde köylerimize yaptığımız ziyaretlerimizde görüyoruz.
Köylerimizdeki sıkıntılarımız, üreticilerin tarımla uğraşan köylülerimizin sorunları çığ gibi büyümektedir. Bunlar acil çözüm bulmamız gereken sorunlarımız. Sanayi sektörünün beslendiği sektörde Çorum’da başta tarım sektörüdür. Esnafımızı ayakta kalması da tarımla mümkün oluyor. Bu yüzden el birliğiyle Çorum ekonomisinin can damarı olan tarımın tekrardan eski gücüne ve eski ekonomisine kazanması gerektiğini düşünüyoruz.
Çalışmalarımızda da inşallah CHP’nin 7 Haziran’da ki, iktidar yarışında alacağı sonuçlarla tarım konusunda bizim bu dönemde gördüğümüz eksikliklerin CHP iktidarı döneminde de bertaraf edilip, yüzü gülen çiftçisiyle, hayvancılığıyla Çorum ekonomisinde birinci sıraya çıkması için projelerimizle çalışmalarımızla hızlı bir şekilde uğraşıyoruz. Bu konuda oda olarak sizler de kıymetli mesailer harcıyorsunuz. Çorum Tarımını, ekonomisini ve Ziraat Odasını bizlerde takip ediyoruz. Bir bayrak yarışı kazandınız. Bu yarışta yönetim kurulları belirlendi.
Çorum tarımında sorunlar tespit ettiğiniz bölümlerde çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Çorum için yapacağınız tüm mücadelelerinizde gerek CHP olarak gerekse, milletvekili aday adayı olarak şahsım ve de her dönem olduğu gibi partim sizlerin bu çalışmalarındaki olumlu işlerde arkanızda her zaman destek olacağımızı ve katkı vermeye hazır olduğumuzu söylemek istiyorum sayın başkanım. Sizler gibi, CHP ve CHP’li Milletvekili Aday Adayları olarak Çorum’a hizmet verilen her noktada sizlerle birlikte destek olacak şekilde çalışmalar yapmaya hazırız” şeklinde açıklamalarda bulundu. Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ise, “Bende özellikle ekibimle birlikte, ekibimin adına yapmış olduğunuz ziyaret nedeniyle çok teşekkür ediyorum bizleri düşünüp buralara kadar geldiğiniz için. Bende meclisim ve tüm çiftçilerim adına tekrar teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyor, size de yolunuz açık olsun diyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. İnşallah çok güzel işler olur. Aday adaylığı sürecinizde de size ve tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.





Elektrik akımına kapılan genç kurtarılamadı
Bakan’dan şehit ailesine taziye ziyareti
İki otomobil çarpıştı:1 ölü 4 yaralı
Bakan Işıkhan’ı istifaya davet etti!
Şehit ailesinin acılarına ortak oldular




