ÇORUM TİME

KENT KONSEYİNDEN BAŞKAN KARATAŞ’A ZİYARET

KENT KONSEYİNDEN BAŞKAN KARATAŞ’A ZİYARET
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
18 Mart 2015 - 15:10

Son Güncelleme: 18 Mart 2015 15:10 Kent Konseyi BaÅŸkan KarataÅŸ Ziyaret_201503170118

Kent Konseyi BaÅŸkan KarataÅŸ Ziyaret_201503170120Osmancık Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı, Genel Sekreter Faruk Delibaş ve yürütme kurulu üyeleri Başkan Karataş’ı ziyaret ederek Kent Konseyinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eravcı, ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak konularda tavsiye kararları alarak belediyenin çalışmalarına katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi üyelerine teşekkür eden Başkan Karataş, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İlçenin geleceğini şekillendirecek projeleri yatırıma dönüştürdüklerini belirten Karataş, Osmancık’ın gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin de desteğini görmek istediğini ifade etti.

Karataş, “Şehrimizin tarihi meseleleri olan başta içme suyu problemi ve imar planları olmak üzere önemli projelerin ihalesini tamamladık. Sel baskınlarına karşı taşkın koruma projesi, kentsel dönüşüm projesi, Osmancık Kalesinin restorasyonu gibi önemli projelerin yer teslimi yapılarak çalışmalar başladı. En temel meselemiz olan içme suyu barajının ihalesi 11 Şubat’ta gerçekleştirildi. Doğalgaz ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Biz bu çalışmaları yaparken en büyük destekçimiz Osmancık halkı. Şehrimizi geleceğe taşıyacak projeleri halkımızın desteği sayesinde gerçekleştiriyoruz. Sivil toplum örgütlerinin de şehrimizin gelişmesine katkı sağlaması önemli. Bu açıdan sivil toplum örgütlerimizin desteğini daha fazla hissetmek istiyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ