Son Güncelleme: 8 Nisan 2015 19:16 Çorum Emniyet Müdürlüğü personeli Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek verdi.
Polis Haftası gibi anlamlı bir haftada gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Çorum Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı da eşlik etti. Tarancı, sağlıklı tüm vatandaşların ‘gönüllü kan bağışçısı’ olması gerektiğini söyledi.
Kan vermenin insani bir görev olduğuna dikkat çeken Salih Erkan Tarancı, “Biz emniyet teşkilatı olarak her dönem bu kampanyaya destek veriyoruz. Bağışlanan her kan, hasta ve yakınları için yaşatılan bir umuttur. Bu umudun yaşatılmasında halkın kan bağışı konusunda göstereceği duyarlılık çok önemli. Teşkilatımızda sağlık açısından bir engeli olmayan herkes kan bağışında bulunuyor” dedi.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.









Gardenya’dan Çorum’da bir ilk
Traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Çorum FK yarı finalin ilk maçını oynadı
Engelliler Haftasında farkındalık standı
Çorum’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi




