Son Güncelleme: 8 Nisan 2015 18:19
Ak Parti Çorum Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bayat İlçesine Vidanjör dağıtımı yapılacağını söyledi.
Bağcı açıklamasında; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın “500 milyonluk dev yatırım’ töreni, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun himayesinde yarın ATO Congresium Ankara’da gerçekleştirilecektir.
Bu kapsamda; takibimizde olan Bayat Belediyemize 1 adet Vidanjörün anahtar teslimi yapılacaktır. Ortaköy İlçemizin Sıkıştırılmış Çöp Aracı talebi de gündemimizde ve takibimizde olup, bir sonraki dağıtım töreninde teslimatının yapılması için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Bayat ilçemize Vidanjör Aracının hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı
Çorum’da aranan 32 şahıs yakalandı
Hastane çalışanı 7 kişi gözaltına alındı!
Süreli park için çalışmalar başladı
Seç-al kuralını ihlal eden tezgâha kapatma cezası




