Son Güncelleme: 11 Mayıs 2015 09:23
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, muhalfet partilerinin ‘TOKİ millete kendi parasıyla konut veriyor’ eleştirisine cevap verdi.
Bağcı yaptığı açıklamada, “TOKİ yoluyla konut yapımı AK Parti’nin nin en başarılı bir finans modelidir.İş yapmak için finansman modeli,strateji ve eylem planı ortaya koymak gerektiğini bilmeyenler ya karalar ya da yok sayar. TOKİ yoluyla konut edinmede hiç kimseden konutunun anahtarı teslim edilmeden taksit yada para alınmıyor. Biz 15 yıllık taksitle, kira öder gibi yoksullara konut yapıyoruz.Bizi eleştirenler, İktidarları döneminde milleti IMF kapılarında dilenci konumuna getirdiler.Borçlarını biz ödedik.
Bizim iktidarlarınızda kendi evinde oturmanın hayalini dahi kuramayan 600 bin aile Türkiye’de, 3500 aile Çorum’da AK PARTİ iktidarlarında konut sahibi oldu.Türkiye genelinde kendi evinde oturma oranı %67 , Çorum’da kendi evinde oturma oranı ise %73 dür.Toplu konut uygulamamız dünyaya örnek bir modeldir.Dünyanın her tarafından bu finansman mıdeli ve projelerini bize de yapın diye ülke talepleri var.
Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde 4.AK PARTİ İktidarında 2500 ilave konutun yapım kararını aldık. Kargı,Osmancık 2 Etap,Dodurga,İskilip,Alaca 2.Etap,Sungurlu 3.Etap,Çorum Merkez 3 Etap ve Hitit Üniversitesi Lojmanlarını TOKİ aracılığı ile yapacağız.Biz iş yaparız birileride ya kulp bulmaya çalışır yada yok sayar ve eleştirir.Millet icraatlarla dolu dolu 13 yıl ile boş vaatleri oylayacak.Biz doğru işler yaptık ve milletimizi mutlu ettik.Milletimize güvenimiz tam.”ifadelerine yer verdi.





Bilim veli çocuk etkinliğine yoğun ilgi
Çorum FK’de 6 futbolcuya izin verildi
Manevra yaparken minibüs devrildi
Şehidimiz yarın toprağa verilecek
Valilik ek binaya yeni vergi dairesi açıldı




