ÇORUM TİME

‘TİCARETİN BAŞPEHLİVANI’ BAŞARANHINCAL

‘TİCARETİN BAŞPEHLİVANI’ BAŞARANHINCAL
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
14 Mayıs 2015 - 14:50

Son Güncelleme: 14 Mayıs 2015 14:50 1Çorum Güreş İl Temsilcisi ve Güreş Federasyonu Karakucak Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Teke, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Hüseyin Teke, güreşin; ata sporu olması nedeniyle önemli olduğunu söyledi. Bu nedenle Türkiye’nin güreşte oldukça başarılı olduğunu ifade eden Hüseyin Teke, “Güreşçilerimiz, elde ettikleri başarılarla ülkemizin tanıtımına da önemli katkı sağlamaktadır” dedi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın güreşe sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Hüseyin Teke, ‘Ticaretin Başpehlivanı’ diyerek Başkan Çetin Başaranhıncal’a kispet figürlü biblo hediye etti.

TSO Başkanı Başaranhıncal da, Hüseyin Teke’nin güreş alanında Türkiye’de marka olduğunu söyledi. Başaranhıncal, Hüseyin Teke’nin gerek kişiliği, gerekse alanında sahip olduğu bilgi ve birikimle ilimizin tanıtımına sağladığı üst düzey katkılardan dolayı teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişmarsbahisCasibom GirişCasibom GirişCasibom GirişJojobet Girişpokerklas giriş