Son Güncelleme: 20 Haziran 2015 16:08 
Hanoğlu Konağı, Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katıyor…
Tarihi Hanoğlu Konağı’nda iftar saatinde grup yemekleri de veriliyor. İşletmeciliğini Melih Hanoğlu’nun yaptığı tarihi konakta Semazen gösterimi, canlı müzik etkinliği de yapılıyor. Ayrıca, tatlılardan dondurmalı irmik ve künefe de Hanoğlu Konağı’na özel yapılıyor ve Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katıyor.
Kulaksız Cami arkasında hizmet veren tarihi Hanoğlu Konağı, bu Ramazanda müşterilerine İftar hizmeti vermeye devam ediyor. Hanoğlu Konağı, ramazana özel menü ile bir asırlık tarihi konakta Çorumlulara ve konuklarına oruçlarını açarak güzel bir Ramazan akşamı geçirme fırsatı sunuyor.
İşletme sahibi Melih Hanoğlu, iç ve dış mimarisi orjinaline uygun olarak restore edilen konakta hem Çorum kültürünü yaşattıklarını hem de Çorum’un yöresel yemeklerini tanıtarak hizmet verdiklerini söyledi.
Hanoğlu, Zerafetin nezaketle buluştuğu unutulmaz Ramazan akşamlarının yaşandığı Tarihi Hanoğlu Konağı’nda nefis bir iftara tüm halkımızı bekliyoruz. Tarihi dokusu ve zarif bahçesinde insanların sevdikleriyle doyumsuz vakitler geçirmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Nerede o eski Ramazanlar demeyeceğiniz harika bir iftar sofrasıyla Çorumlu hemşerilerimizi konağımıza bekliyoruz.
Sıcak ve zorlu Ramazan günlerinde, yeniden pozitif enerji depolamak ve Ramazanı dolu dolu yaşamak için tüm sevdiklerinizi yanınıza alın ve tarihle iç içe olan Hanoğlu Konağı’nda iftarda buluşalım. Özel iftar menüsüyle, semazen gösterimiyle, canlı müzikle dolu dolu bir ramazan akşamı sizleri bekliyor.







Dereler taştı tarım arazileri su altında kaldı
Barajda taşkına karşı önlem alındı
Öğrenciler kendi kitaplarını yazıyor
Kavşakta çarpıştılar 7 kişi yaralandı
Hayvan sevkiyatı denetimleri sürüyor




