ÇORUM TİME

AK GENÇLİKTE BURAK KÖSE DÖNEMİ

AK Parti Genel Merkezi, Çorum İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Burak Köse’yi atadı.

AK GENÇLİKTE BURAK KÖSE DÖNEMİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
15 Kasım 2016 - 19:09

Son Güncelleme: 17 Kasım 2016 10:13 AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Burak Köse atandı. AK Parti Genel Merkezince yaklaşık bir aydır yürütülen çalışmalar bugün tamamlandı. Yapılan istişare ve değerlendirmelerin ardından İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Burak Köse getirildi.

İSTİFA SONRASI ATAMA YAPILDI

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz ay AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Ünal Yıldırım görevinden istifa etmişti. Yaşanan bu gelişme üzerine Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından yapılan mülakatta 5 aday içinden Burak Köse başkanlık görevine seçildi.

BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAK

Telefonla ulaştığımız Burak Köse; kendisine bu görevi layık gören Genel Merkez yetkililerine ve partisinin tüm kademesinde bulunan partililerine teşekkür ederek, bu görevi layığı ile yerine getirmenin gayretinde olacağını söyledi. Partinin gençliğe verdiği önemin bilincinde olduğunu kaydeden Köse, gençlik bayrağını bir adım ileriye götürmeyi amaçladığını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI
SELAHATTİN EYÜP 16 Kasım 2016 / 08:52

Bu şahsiyetin akp de hiçbir işe yaramayacağı herkes biliyor.Partimize üzülmeye başladım…

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ