ÇORUM TİME

AK PARTİ ÇORUM’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK PARTİ ÇORUM’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
20 Mayıs 2015 - 21:39

Son Güncelleme: 20 Mayıs 2015 21:39 Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çorum’a geldi. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Abide Meydanı’ndaki kalabalığı selamlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, alanı hınca hınç dolduran kalabalığa hitap etti. Milletvekili adayları Salim Uslu, Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile birlikte halkı selamlayan Davutoğlu, Çorumlulardan 4 milletvekilini de meclise göndermelerini istedi.

TRENİN MÜJDESİNİ VERDİ

Türkiye için 2002 yılında yüksek hızlı trenin hayal olduğunu aktaran Davutoğlu, “Biz Türkiye’yi hızlı trenlerle donatıyoruz. Önümüzdeki dönemde 3 bin 562 kilometre hızlı tren yapacağız. Samsun, Çorum, Kırıkkale, Amasya hattını yapacağız” diye konuştu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Bu arada, AK Parti’nin Çorum mitingi siyasette çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle sosyal medya üzerinden miting tartışması gün boyu sürdü. Miting bitti ama tartışması henüz bitmedi. Emniyet kaynakları miting alanına yaklaşık 20 bin kişinin katıldığını ifade etti.

ak parti çorum mitingi (18)

ak parti çorum mitingi (19)

ak parti çorum mitingi (17)

ak parti çorum mitingi (16)

ak parti çorum mitingi (15)

ak parti çorum mitingi (14)

ak parti çorum mitingi (13)

ak parti çorum mitingi (12)

ak parti çorum mitingi (11)

ak parti çorum mitingi (10)

ak parti çorum mitingi (7)

ak parti çorum mitingi (9)

ak parti çorum mitingi (8)

ak parti çorum mitingi (5)

ak parti çorum mitingi (6)

ak parti çorum mitingi (4)

ak parti çorum mitingi (3)

ak parti çorum mitingi (2)

ak parti çorum mitingi (1)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

jojobetjojobet girişcasibom girişCasibom Orjinal GirişCasibom Girişcasibomcasibom girişBets10