ÇORUM TİME

ÇORUM BELEDİYE’DE TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, ilk maçı kendi sahalarında oynamalarının avantaj olduğunu söyledi.

ÇORUM BELEDİYE’DE TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
28 Temmuz 2016 - 11:46

Son Güncelleme: 28 Temmuz 2016 11:48 Kendilerinin hedefe gidebilecek bir takım kurduğuna işaret eden genç teknik adam, fikstüre bakıldığı zaman özellikle ilk ve son haftalarda hedefe oynayabilecek takımlarla karşılaşacaklarını dile getirdi.
çorum belediyespor (3) BU ŞEHİR BİZE MUTLAKA İNANSIN

Gruptaki tüm takımlarla maçlar yapacaklarına değinen Bozkurt, “İlk maçımızı kendi sahamızda oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Hedefe gidebileceğimiz bir takım kurduğumuza inanıyoruz ve tüm çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçı saha ve seyirci avantajımızı kullanıp lige iyi bir başlangıç yapmak için çalışacağız.
çorum belediyespor (1) ÇÜNKÜ GÜVENENLER MUTLU OLACAK

Bu sezon da geçen sezon olduğu gibi zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Neticede bu gruptaki tüm takımlarla maç yapacağız. Ancak fikstüre baktığımız zaman hedefe oynayabilecek takımlarla özellik ilk ve son haftalarda karşılaşacağımızı görüyoruz. Buna karşılık her zaman söylediğimiz sahada rakibin değil, bizim ne yapacağımız çok önemli. Biz bu sezon bizlere güvenen herkesin mutlu olabilmesi yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izniyle de bunu başaracağımıza inanıyoruz. Yeter ki, bu şehir bize inansın ve güvensin” diye konuştu.
çorum belediyespor (4)

çorum belediyespor (2)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ