ÇORUM TİME

ÇORUM VALİLİĞİNDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

ÇORUM VALİLİĞİNDEN DOLANDIRICILIK UYARISI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
01 Temmuz 2015 - 10:01

Son Güncelleme: 1 Temmuz 2015 10:01 Saat-Kulesi-Meydan-Calismasi-cbl3609-qjhl2aj6Çorum Valiliği, son günlerde kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak dezavantajlı gruplara yardım yapacaklarını belirterek para talebinde bulunan şahıslara karşı uyardı.
Çorum Valiliğinden yapılan açıklama da, Çorum Valiliği’nde görevli olduklarını belirten bazı şahısların esnaf ve vatandaşlarla irtibat kurarak Ramazan ayı vesilesiyle dezavantajlı gruplara yardım yapacaklarını belirterek para talebinde bulunulduğu yönünde duyumlar alınıldığı ifade edilerek, Valiliğin herhangi bir ad altında yardım toplama kampanyasının bulunmadığı belirtildi.
Açıklama da, herhangi bir mağduriyeti yaşanmaması için ve dolandırıcılık olaylarının önlenebilmesi amacıyla vatandaşların kendilerini arayarak kamu görevlisi olduklarını belirtip, çeşitli bahanelerle para isteyenlere itimat etmemeleri, bu tür olaylarda 155 Polis İmdat telefonunu arayarak haber vermeleri istendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ