ÇORUM TİME

Çorum’a fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Çorum’un Osmancık ilçesinde ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu sebebiyle kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Kazada 1 kişi hafif yaralandı.

Çorum’a fındık büyüklüğünde dolu yağdı
11 Mayıs 2025 - 18:12
Son Güncelleme: 11 Mayıs 2025 18:12


Çorum’un Osmancık ilçesinde fındık büyüklüğünde dolu yağdı. Dolu yağışıyla birlikte caddeler, sokaklar, bahçeler beyaza büründü. Caddeyi kaplayan suda mahsur kalan bir araç ise çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Koyunbaba Mahallesi Vatan Caddesi’nde seyir halinde olan 34 NJ 6870 plakalı otomobil, dolu sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde, elektrik direğine çarptı. Kazada araçta bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralanan vatandaş, yapılan ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bazı vatandaşlar ise araçlarını, dolu yağışından korumak için battaniye ve halılarla sardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ