Son Güncelleme: 27 Haziran 2014 20:05 
Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) Kurucu Müdürü Doç. Dr. İrfan Kurtbaş, Teknokent’lerin bilginin paraya dönüştüğü yerler olduğunu söyledi.
Ticaret ve Sanayi Odası ile Hitit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından TEKNOKENT’in sağladığı imkanlar, organizasyon yapısı ve temel işlevleri gibi konularda firmaları bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve işadamları katıldı.
Doç. Dr. İrfan Kurtbaş, Teknokent’lerin bilgi, sermaye ve işgücünün devlet organizesinde bir araya getirildiği bir yapılanma olduğunu ifade ederek, burada asıl amacın ‘üniversite-sanayici’ işbirliğini sağlamak olduğunu kaydetti.
Teknokentlerin bilgi birikiminin paraya dönüştürülmesi konusunda çok önemli bir işlev üstlendiğini anlatan Kurtbaş, merkezlerin bir anlamda bilgi, sermaye ve işgücü ortaklığını sağlayan çok önemli bir yapılanma olduğunu ifade etti.
EKNOKENT’in sağladığı imkanlar, organizasyon yapısı ve temel işlevleri konusunda kapsamlı bilgiler veren Doç. Dr. Kurtbaş, konuşmasının sonunda katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.





ATV kazasında baba ve kızı yaralandı
Çay yatağı kenarındaki istinat duvarı çöktü!
Kültür Turizm’e 58 personel alınacak
Yaralı bulunan puhu tedavi altına alındı
Özgür Özel Çorumlulara seslendi
