Çorum’un Oğuzlar ilçesi Derinöz Köyü nüfusuna kayıtlı olup Batman’da görev yapan ve kendisinden 5 gündür haber alınamayan uzman çavuş, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
KAPIYI AÇAN OLMAYINCA
Alınan bilgilere göre, merkez Belde Mahallesi F1 Home Konutlarında ikamet eden uzman çavuş Adem Ümit’in ev sahibi kirayı almak için eve gitti. Kapıyı çalan ev sahibi, haber alamayınca durumu emlakçı ve askerin arkadaşına bildirdi. Emlakçı ve askerin arkadaşı da kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri girerek Adem Ümit’in cansız bedeniyle karşılaştı.
EVLİ, 1 ÇOCUK BABASIYDI
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir çocuk babası olan uzman çavuşun daireyi 20 gün önce kiraladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken merhumun cenazesi bugün Derinöz Köyünde toprağa verilecek.






 Çorum’da 117 noktada denetim yapıldı
Çorum’da 117 noktada denetim yapıldı
 Tartışmanın sonu kötü bitti 2 kişi öldü!
Tartışmanın sonu kötü bitti 2 kişi öldü!
 Uyuşturucu taşıyan 1 kişi tutuklandı!
Uyuşturucu taşıyan 1 kişi tutuklandı!
 Türkiye’nin en iyi atları Çorum’da yarışacak
Türkiye’nin en iyi atları Çorum’da yarışacak
 Emekli oldu köyüne pizzacı açtı
Emekli oldu köyüne pizzacı açtı




