Son Güncelleme: 21 Mart 2014 08:57  MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, kendisi hakkında başka parti lehine adaylıktan çekileceği yönündeki dedikoduları yalanlayarak, ‘Bu seçimin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi olacak’ dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, kendisi hakkında başka parti lehine adaylıktan çekileceği yönündeki dedikoduları yalanlayarak, ‘Bu seçimin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi olacak’ dedi.
Daşdan Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafla buluştu. Esnafın sorunlarını dinleyen ve hedeflerini anlatan Daşdan “İnşallah seçimin galibi biz olacağız ve herkese nasıl belediyecilik yapıldığını göstereceğiz” dedi.
Daşdan esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada seçime son bir hafta kala bazı kişilerin söylemlerini dile getirerek eleştirdi.
Çorum halkının kendisine olan ilgisi ve desteğinden AKP ve CHP’nin olduğunu ve asılsız iddialarla halkın kafasını karıştırdıklarını belirten Daşdan “Siyasi ahlaktan ve siyasi nezaketten uzak bir davranış var bunun tek sebebi bizim seçimi kazanacak olmamızdan kaynaklanıyor” dedi.
Daha önceden AK Parti’ye oy veren seçmenin bu seçimde Muzaffer Külcü’ye oy vermeyeceğini, CHP’ye oy verenlerin ise Kenan Nuhut’a oy vermeyeceklerini belirten Daşdan, “Halkımız bizi birleşme ve oy vereceği adres olarak görüyor. 30 Mart’ta birleşmenin adresi Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.






 Çorum’un ithalatı rekor kırdı
Çorum’un ithalatı rekor kırdı
 Çorum karayolunda yoğun sis etkili oldu
Çorum karayolunda yoğun sis etkili oldu
 Yangında evdeki 7 kişi dumandan etkilendi
Yangında evdeki 7 kişi dumandan etkilendi
 Belediye Başkanı kazada yaralandı
Belediye Başkanı kazada yaralandı
 Çocukların kavgasında iki kişi bıçaklandı!
Çocukların kavgasında iki kişi bıçaklandı!




