Son Güncelleme: 29 Ekim 2014 11:39
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi 4 ile 9 yaş arası çocuklara yönelik “Masal ve Drama Saati” adlı etkinlik düzenliyor.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili her Cumartesi 13.00 ile 14.00 arası etkinliğin dernek merkezinde yapılacağını bildirdi. Sekili yaptığı açıklamada: “Derneğimizin faaliyete geçtiği günden günümüze kadar ilçemizin eğitim, kültür ve sanat alanında söz sahibi olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu programlarda desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve dostlarımıza teşekkür ederim. Bizim bir medeniyet inşa ve ihya etme gibi bir hayalimiz var. Bunun için de kimseden bir takdir ve taltif beklemeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Gelecekte söz sahibi olacak çocuklarımızın hayal ve düşünce dünyasını zenginleştirerek çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini daha etkili anlatabilmelerini sağlayarak dilimizi daha güzel kullanmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız bu etkinliğin çok faydalı olacağına inancımız tamdır.
Sekili, Osmancık halkının bu tür faaliyetlere sahip çıkması durumunda okuyan, sorgulayan bir neslin söz sahibi olacağını” belirtti.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





Taş fırınlarda pişirme geleneği sürüyor
Nefes borusuna yapıştı hayatını kaybetti
Emekli oldu köyüne pizzacı açtı
102 metrelik Türk bayrağı ile yürüdüler
Kızılırmak’ta temizlik çalışması başladı




