ÇORUM TİME

ÇORUMLU ŞOFÖR YOLCULARI KURTARDI

Tokat’ta freni boşalan yolcu otobüsünü yokuş yukarı yola süren şoför, yolcuları büyük bir kazadan kurtardı. Şoförün Çorumlu Cemal Erdaş olduğu ortaya çıktı.

ÇORUMLU ŞOFÖR YOLCULARI KURTARDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
27 Ocak 2017 - 10:59

Son Güncelleme: 27 Ocak 2017 11:02 Edinilen bilgiye göre, Batman’dan Çorum’a seyir halinde olan Cemal Erdaş idaresindeki 19 LP 816 yolcu otobüsünün frenleri Tokat şehir girişinde boşaldı. Saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayda, 40 yolcusu olan otobüsün şoförü soğukkanlılığını koruyarak otobüsü durdurabilmek için büyük çaba gösterirken, yolcular 155 polis hattını arayarak durumu bilirdi. Polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, yolcu otobüsünü şoför, Kız Meslek Lisesi karşısındaki hafif rampa yola manevra yaparak çevirdi. Devrilmekten son anda kurtularak durdurulabilen otobüste yolcu olarak bulunanlar bu sırada büyük korku yaşadı.
TOKAT'TA FRENİ BOŞALAN OTOBÜSTE YOLCU OLARAK BULUNANLAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ. (NURHAN İÇMEZ/TOKAT-İHA) Kahraman şoför yolcuları ölümden kurtardı

Otobüsü kaza yapmadan kurtaran şoför Cemal Erdaş o anları anlattı. Erdaş, otobüsün frenlerinin hava boşalması nedeni ile tutmadığını belirterek, “Yaklaşık 3-4 kilometre boyunca otobüsü nasıl durdurabilirim diye bankete vurdum, bu yokuş yolu görünce de otobüsü döndürerek durdurdum” dedi. Yolcular da yaşadıkları korku ve endişe dolu anları anlattı. Otobüsü şoförünün soğukkanlılığını koruyarak kendilerini kurtardığını ifade eden yolcular, büyük bir kaza atlattıklarını kaydetti. Öte yandan olayın sabaha karşı trafiğin boş olduğu saatlerde yaşanması olası büyük bir kazayı önledi. Yaşanan olayın ardından yolcular servislerle Tokat Belediyesi Şehirlerarası Yolcu Terminaline taşındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)
TOKAT'TA FRENİ BOŞALAN OTOBÜSTE YOLCU OLARAK BULUNANLAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ. (NURHAN İÇMEZ/TOKAT-İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ