Son Güncelleme: 6 Temmuz 2015 09:51 ![IMG_0044 [1024x768]](http://corumtime.com/wp-content/uploads/2015/07/IMG_0044-1024x768-300x199.jpg)
Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından tertiplenen 5.inci ”İyilik Sofrası İftar” gerçekleştirildi.
İftar yemeğine, Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Müftü Yardımcıları, Müdürleri, Şefleri ve Müftülük Daire Personeli, Kurum Amirleri, İlçe Müftüleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Görme ve İşitme engelliler, Şehit Aileleri, Gazi Aileleri, Muharip Gaziler, Din Görevlileri ve beraberlerinde getirdikleri ihtiyaç sahibi çok sayıda vatandaş katıldı.
Müftülük Mescidi İmam-Hatibi Bekir Sayın’nın sunumunu yaptığı İftar programı öncesinde Ulucamii Başimam-hatibi Mustafa Gökmen’in gönüllere sürur veren Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program daha sonra yine davetlilere Ulucamii Başimam-Hatibi Mustafa Gökmen ve Oğuzlar İlçe Vaizi Faruk Özdemir’in birlikte kaside ve ilahi okumaları iftar ezanına kadar devam etti.
Kaside ve İlahilerin sonrasında iftar programında İftar Ezanını Ulucami Müezzin-Kayyımı Duran Yalçın okudu.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





El emeği ürünler tezgaha çıktı
Bayram yoğunluğu havadan görüntülendi
Sürücülere toplam 150 bin TL ceza kesildi
Dereler taştı tarım arazileri su altında kaldı
Barajda taşkına karşı önlem alındı




