ÇORUM TİME

ÇORUM’UN KADIN VEKİLİNDEN İKİ İLÇEYE MÜJDE

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanlığı Ağustos ayı danışma toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un katılımı ile gerçekleştirildi.

ÇORUM’UN KADIN VEKİLİNDEN İKİ İLÇEYE MÜJDE
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
30 Ağustos 2016 - 14:19

Son Güncelleme: 30 Ağustos 2016 14:20 Parti binasında yapılan danışma toplantısına AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Mecitözü İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

“AK PARTİLİ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, “15 Temmuz’u gelecek nesil tarih boyunca vatan hainlerinin ve ülkemizin altına dinamit koymaya çalışan satılmış insanların ve hainlerin günü olarak anımsanacaktır” dedi. AK Partili olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yaşar, “Aziz Türk milleti darbe girişiminde milli iradeyi teslim almaya çalışan vatan hainlerine inat bu halkımız sokakları onlara teslim etmemek için sokaklara sahip çıkmıştır”  diye konuştu.
5
BEKİROĞLU, “15 TEMMUZ’U ANLATAN BİR DERGİ ÇIKARDIK”

Ak Parti Çorum İl Başkanlığı olarak 15 Temmuz darbe girişimini anlatan bir dergi çıkardıklarını belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, derginin ilerde gelecek nesillere 15 Temmuz sürecini anlatacak bir anı olarak evlerde ve işyerlerinde bulundurulması gerektiğini söyledi. Bekiroğlu, 15 Temmuz FETÖ terör örgütünün yapmış olduğu darbe girişimini anlatan bir sergi açacaklarını kaydetti. Terör örgütlerinin amacının Türkiye’yi bölüp parçalamak olduğunu vurgulayan Bekiroğlu,” Bunun için OHAL kanunlarının uygulandığı bir süreç yaşıyoruz. Ülke insanları olarak ne kadar ayrı düşünsekte bazı paydalarda birleşmek zorundayız. Çünkü bu ülkeyi seven insanların başka gidecek yerleri yok” dedi.

CERİTOĞLU, “AÇILAN KURSLARA BAYANLARIN KATILIMINI SAĞLAYIN”

Ülkemizde bir daha darbe yaşanması temennisinde bulunarak konuşmaya başlayan, milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Artvin’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadığını söyledi. Ceritoğlu, demokrasi nöbetlerinde gösterdikleri üstün gayretten dolayı Mecitözü teşkilatına teşekkür etti. Mecitözü İlçesi’nde açılan kurslara bayanların katılımını sağlamak için teşkilattan destek isteyen Ceritoğlu, Mecitözü İlçe halkının refah düzeyini yükseltmek ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için gerekli yatırımları yapmaya çalıştıklarını kaydetti.
2
Ceritoğlu ve Bekiroğlu, Mecitözü’nde ziyaretlerde bulundu

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Mecitözü İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ceritoğlu ve Bekiroğlu, Mecitözü İlçesi’ne Halk Eğitim Merkez Müdürü olarak atanan Erol Ateş’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette; AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Türker İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Yücel, Ünal Nalçacı, Uğurludağ İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun, Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Mecitözü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru’da hazır bulundu. Halk Eğitim Merkez Müdürü Erol Ateş’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Ceritoğlu, müdürlüğün açtığı kurslara katılan kursiyerlerin yapmış olduğu el sanatları ürünlerini gezdi. Halk Eğitim Müdürlüğünün projeleri hakkında bilgi veren Ateş, Mecitözü Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü işbirliği ile “İşsizliğe Karşı İş Eğitimleri Projesi” başlatacaklarını söyledi. Ateş, bu proje ile Mecitözü’nde 15 yaş ve üstü işsiz vatandaşlara istihdam sağlamak ve genelde ise ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. Mücevher taşı işletmeciliğine yönelik eğitim atölyesi kurmaya çalıştıklarını belirten Ateş,”  Bu proje ile kursa katılanlara mücevher taşları ve yarı değerli mücevher taşları işletme yöntemleri olan (Kabaşon, Simetrik ve Asimetrik formlar) süs taşı arama ve madenciliği, kişiye özel takı tasarımı bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefliyorz” diye konuştu. Halk Eğitim Merkez Müdürü Erol Ateş’e yeni görevinde başarılar dileyen Ceritoğlu, yapılan projelerin hayata geçirilmesi noktasında yardımcı olacağının sözünü verdi.
1
CERİTOĞLU, “BELEDİYELER ARASINDA AYRIM YAPMIYORUZ”

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz’u ziyaret etti. Mecitözü’ne yapılan yatırımların değerlendirildiği ziyarette Ceritoğlu, Artvin’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırı nedeniyle Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. AK Parti hükümeti tarafından Mecitözü İlçesi’ne yapılan yatırlardan bahseden Ceritoğlu, “ Mecitözü’ne yaptırılacak sentetik çim sahanın, çift şeritli bölünmüş yolun, Halk Sağlığı binasının ihaleleri yapılmıştır. Bunun yanında Mecitözü İmam hatip Okulu’nun inşaatı devam etmektedir. Taş işletmeciliği için Mecitözü’ne kurulacak atölye için yaptığımız girişimler neticesinde Çorum Valiliğinden 400 bin Türk lirası ödenek sağlanmıştır” dedi. Ceritoğlu, belediyeler arasında ayırım yapmaksızın her ilçeye yatırım ve hizmet yapmaya devam ettiklerini söyledi. Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının 15 Temmuz darbe girişiminden sonra oluşan birlik ve beraberliğe yapıldığını söyledi.

CERİTOĞLU ve BEKİROĞLU TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU.

İlçe ziyareti sırasında Mecitözü esnafından Nuri Uğurli’ye annesi Ayşe Uğurli’nin vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulunuldu. Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’tan Sungurlu ve Mecitözü İlçelerine müjde verdi. Ceritoğlu, Sungurlu İlçesi’ne yapılacak olan Şehir stadyumu için sentetik Çim Saha ihalesinin ve Mecitözü Şehir Stadyumunun yer tesliminin itiraz olmazsa 31 Ağustos tarihinde yapılacağını söyledi.
4
MECİTÖZÜ ŞEHİR STADYUMU YER TESLİMİ YAPILACAK

Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Ceritoğlu, “Mecitözü Şehir Stadyumu için Spor Genel Müdürlüğü tarafından hazırlıkları tamamlanan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası-Tribün-Tel Çit İhata yapım işi ihalesi 10 Ağustos 2016 tarihinde yapılmıştır. Mecitözü İlçesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası-Tribün-Tel Çit İhata yapım işi Sözleşmesinin imzalandığından dolayı 31 Ağustos’ta yer teslimi yapılacaktır. Mecitözü halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

SUNGURLU ŞEHİR STADYUMU İÇİN TRİBÜN VE IŞIKLANDIRMA İHALESİ YAPILACAK

Sungurlu İlçesine yaptırılacak olan Şehir Stadyumu için Sentetik Çim sahası-tribün ve aydınlatma yapım işi ihalesi de 31 Ağustos’da yapılacaktır. İki konuyu da yakından takip eden Ceritoğlu, Mecitözü ve Sungurlu’ya yapılacak olan Şehir Stadyumlarının ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
3

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ