ÇORUM TİME

Kavgada bıçakla yaraladı kaçtı!

Çorum’da çıkan kavgada, husumetlisi tarafından bıçakla yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Kavgada bıçakla yaraladı kaçtı!
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
14 Mayıs 2025 - 8:54
Son Güncelleme: 14 Mayıs 2025 08:54

Olay, gece saatlerinde Bahabey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.C. ile S.K. (28) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.C., yanında bulunan bıçakla S.K.’yi yaraladı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı şahıs, yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ