Son Güncelleme: 16 Mart 2015 13:58
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum milletvekili aday adayı olan Muhsin Kocasaraç, aday adaylığı çalışmalarına baba ocağı İskilip’ten başladı…
Kocasaraç, MHP İskilip İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı açıklamasını yaptığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, MHP eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Esenyel, eski Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, 2014 Yerel Seçimlerinde MHP İskilip Belediye Başkan Adayı olan Fikri Kısar, MHP Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının ardından Kocasaraç, partililer tarafından ayakta alkışlandı.
Toplantıda konuşan Kocasaraç, 30 yıldır siyasetin içinde olduğunu söyleyerek, “Allah’a şükür Ülkü Ocakları terbiyesi ile büyüyüp ülkücülüğümden hiçbir zaman ödün vermedim. Genel seçim olsun yerel seçim olsun ülkücü kardeşlerimden hiçbir zaman ayrı olmadım. Bu gün yuvamda, evimdeyim.” dedi.
Türkiye’de gelinen noktanın vahim bir nokta olduğuna vurgu yapan Kocasaraç, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, yargıda sıkıntıların gittikçe büyüdüğünü söyledi. Ülkenin çözüm süreci adı altında bölünmeye doğru sürüklendiğini ifade eden Muhsin Kocasaraç, “Ülkemizin bütünlüğü sıkıntıdadır. Anayasa üzerine yemin edenler bu gün Anayasa’yı tanımıyor. Bölücübaşı ile gizli anlaşmalar yapılıyor ve vatandaşa gösterilmeyen hoşgörü bölücülere gösteriliyor. İşte bu ve bunun gibi sorunların çözümü için tek adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” diye konuştu.
İSKİLİP’İN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM
Doğup büyüdüğü topraklar olan İskilip’in beklentilerini bildiğini kaydeden Kocasaraç şunları söyledi: “İskilip’teki yılların getirdiği kaygıları ve bu seçimden beklentilerini biliyorum. İskilip bu seçimde kaderini çizecek. Biz İskilip halkına dün de güvendik. Bu gün de güveniyoruz”
KULALI VE KAYMAKCAN’A BAŞARI DİLEĞİ
Konuşmasında AK Parti’den aday adayı olan İskilipli Nurettin Kulalı ve Recep Kaymakcan’ı da unutmayan Muhsin Kocasaraç şunları söyledi: “Şu anda İskilip’in üç evladı İskilip’e hizmete taliptir. Diğer iki aday adayı da başka partiden aday adayı olup biri büyüğüm, ağabeyimdir diğeri ise arkadaşım, kardeşimdir. Onlara da başarı diliyorum.”
İSKİLİP ÜÇ DÖNEMDİR VERİLEN OYUN KARŞILIĞINI ALAMIYOR
Kocasaraç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üç dönemdir verilen oyun karşılığını alamayan, hizmet anlamında hor görülen, hak ettiği hizmeti alamayan İskilip’e söz veriyoruz, Allah nasip eder de milletvekili seçilirsek kısa sürede hak ettiği hizmeti biz getireceğiz hem de hiçbir ayrım yapmadan. Yerelde ve genelde çözüm üreteceğiz. Çünkü memleket bizim. Bu topraklarda doğduk, Allah nasip ederse bu topraklarda öleceğiz. Tüm hemşehrilerime sesleniyorum. Başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ama bu seçimde yolsuzluğa, yoksulluğa ve ülkenin parçalanmasına dur diyerek iktidara bir uyarı verin. MHP’ye iktidar için yol verin. MHP’nin tek hedefi tek başına iktidar olmaktır…”
BİRİNCİ SIRAYA DEĞİL MHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAYA ADAYIZ
“… MHP yarınlarımızın teminatıdır. Bizde bismillah dedik önce Allah’a sonra sizlere güvendik. Bu kutlu yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum milletvekili aday adayı olduk. Biz birinci sıraya değil Milliyetçi Hareket’i iktidara taşımaya adayız. Bir milletvekilliği için değil dört milletvekilliği için adayız. Milletvekilliğinden öte MHP’yi tek başına iktidara taşımak için ant içmiş hizmetkarlığa adayız.”