Son Güncelleme: 19 Ocak 2017 10:01 Vali Necmeddin Kılıç’ın başlattığı halk toplantılarına bu hafta Ulukavak Mahallesi ev sahipliği yaptı. 19 Mayıs İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Özbek, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından mahalledeki asayiş konuları ile ilgili yapılan sunumdan sonra mahalle sakinleri Valilik ve Belediye ile ilgili sıkıntılarını, istek ve şikâyetlerini dile getirdi. Vatandaşları dinleyen Vali Kılıç, konu ile ilgili daire amirlerine talimat verdi. Toplantıda yaptığı değerlendirmede okullardaki güvenlik tedbirlerinin özellikle gençleri madde bağımlılığından korumak için alındığını belirten Vali Necmeddin Kılıç, ancak halkla beraber el ele gönül gönüle vererek bunun başarılabileceğini, halktan gelen ikazlar doğrultusunda güvenlik politikasının şekillendirileceğini belirtti. Vali Kılıç, “Binlerce yıllık devlet geleneğimizdir, yaşadığımız il sınırları içerisinde bir kişi aç yatıyorsa biz tok sabahlayamayız. Kim olursa olsun bir insan açsa biz tok olamayız. Merhamete dayanan medeniyet kuran tek ulus biziz. Afrika’daki aç kalan insanlara üzülen tek medeniyet biziz. Bu nedenle ilgili yerlerden fon bularak Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile ekmek dağıtmaya başladık. Ekmekle beraber yemek dağıtmanın çarelerini de arıyoruz. Kendi fakirimize de sığınmacılarımıza da ekmek dağıtıyoruz. Bize ihtiyaç sahiplerini tespit edin, muhtarımıza bildirin, muhtarımız kanalıyla da vakfımıza gelsin.” dedi.
Kimse su faturasını sorabilmiş mi zeki güle? sonra atanmışlar seçilmişlere ne zaman gıkını çıkarabilmiş Allah aşkına göstermelik programlar yapmasınlar insanlarla dalga geçmesinler vali işsizin halinden ne anlar Zeki Gül ve belediye zaten hiç aanlamaz anlasalar şu durumda meydanlara çağırdıkları vatandaşa su zammı yüklerler mi? hepsi hikaye aanlatıyor