ÇORUM TİME

2023 PRODÜKSİYON İSKİLİP’İ GÖRÜNTÜLEDİ

2023 PRODÜKSİYON İSKİLİP’İ GÖRÜNTÜLEDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
03 Kasım 2014 - 10:54

Son Güncelleme: 3 Kasım 2014 11:01 DSC_0229

DSC_0215

DSC_0210

DSC_0201

DSC_0185Bursa, Çorum İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İskilipli Hüseyin Görgülü’nün gayretleri ile 2023 Prodüksiyon ekibinden Yapımcı Ömer Aydoğdu, Sunucu Sema Pekkaya, Görsel Yönetmen Erhan Aptioğlu, Kameraman İlker Başbuğa İskilip’i görüntüledi.
TV ekibi ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) Başkanı Mustafa Dursun, Bursa Çorumlular Dernek Başkanı Hüseyin Görgülü, Bursa Çorumlular Derneği Başkan Yardımcısı Veysel Topaloğlu, Bursa Afyon Karahisarlılar Dernek Başkanı Beyhan Gündüz, Bursa Anadolu Dernekleri Başkanı (BADEF) Biret Elik, Bursa Tatlıcılar Odası Başkanı Necip Taş, Bursa Gümüşhaneliler Dernek Temsilcisi Fikri Aydoğdu, Bursa’da Meydan Gazetesinden Boybey Çelik, Kent Gazetesinden Mustafa Tanısan, Hayat Gazetesinden Esin Emir, Meydan Gazetesinden Murat Civanoğlu, Bilal Kayaaltı, Bursa Haber Gazetesinden Umut Kutluca ile Batı Trakyalılar Derneği temsilcileri, Balgöç Temsilcileri ve Bursa Edirneliler Derneği Temsilcileri İskilip’i gezdiler.
“KÜLTÜR KÖPRÜSÜ” ADLI PROGRAM BURSA AS TV’DE YAYINLANACAK
Misafir heyet İskilip’te çarşı ve arastaları, Etnografya Müzesini, Yazmalı Konağı, Çatalkara Kültür Sanat evini, İskilip Kalesini, İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesini gezdiler. 2023 Prodüksiyon Ekibi Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesinde Belediye Başkanı Recep Çatma ile röportaj gerçekleştirdikten sonra Anıt Mezar alanına hatıra fidanı diktiler.
2023 Prodüksiyon Ekibinden Yapımcı Ömer Aydoğdu yaptığı açıklamada “Kültür Köprüsü” adlı programı çerçevesinde Balkanlardan Kafkaslara tüm Anadolu’yu gezerek her şehirde farklı bir gönül sofrasına oturacak ve milli kültür bilincine katkıda bulunulacağını söyledi. Aydoğdu “Programın amacı, Anadolu’daki tüm yurttaşlarımızın birbirini yakından tanımasını sağlamaktır. Ağaç dikmemizin amacı da 2023 Prodüksiyon olarak misafir olduğumuz her şehre ve ülkeye bir ağaç dikmek suretiyle Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak gayesi ve birlikte yaşama arzusu ile milletimizi temsilen geleceğe güçlü bir anı bırakmaktır.” dedi. Çekilen program ve Belediye Başkanı Recep Çatma ile yapılan röportaj önümüzdeki günlerde Bursa As TV’de yayına girecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomJojobet Güncel GirişMarsbahis Girişcasibom