ÇORUM TİME

470 ADET GÜMÜŞ SİKKE ELE GEÇİRİLDİ

470 ADET GÜMÜŞ SİKKE ELE GEÇİRİLDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
21 Ağustos 2014 - 11:58

Son Güncelleme: 21 Ağustos 2014 11:58 AW173243Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 470 adet tarihi eser ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, çok sayıda tarihi eserin Amasya’nın Merzifon ilçesinden getirilerek, Çorum’da piyasa sürüleceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri bir aracı takibe aldı. Çorum-Samsun karayolunda bir süre aracı takip eden jandarma ekipleri, daha sonra operasyon için düğmeye bastı. Ahmediye köyü yol ayrımında aracı durduran jandarma ekipleri yaptıkları aramada, araçta 470 adet gümüş sikke ele geçirirken, H.Ş.D. (35) adlı şahsı gözaltına aldı.
Ele geçirilen tarihi eserlere İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince el konulurken, şüpheli H.Ş.D. ise sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ