ÇORUM TİME

AK PARTİ ÇORUM’A NE YAPTI?

AK PARTİ ÇORUM’A NE YAPTI?
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
01 Aralık 2013 - 20:24

Son Güncelleme: 1 Aralık 2013 22:40 vahit kayrıcı mhp çorum eski milletvekiliMilliyetçi Hareket Partisi Çorum eski Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum’un AK Parti iktidarından istediğini alamadığını belirterek, bundan sonra da alamayacağını bunun içinde vatandaşların şapkasını önüne koyarak iyi düşünmesi gerektiğini söyledi.
MHP zamanında yapılanlar ile kendileri zamanlarında yapılanların iyi irdelenmesi gerektiğine işaret eden Kayrıcı, Milletvekillerinin Çorum’a Üniversite kazandırdıklarını fakat üniversitelerinin artık her yere kurulduğunu bunun için de biz getirdik diye övünmemeleri gerektiğini dile getirerek, karayollarının ise kendi dönemlerinde yüzde 80 tamamlandığını sanki kendileri yapmış gibi ifadeler kullandıklarını söyledi.

ÇORUM AKP İKTİDARINDAN HİÇ FAYDALANAMADI

MHP Çorum eski Milletvekili Vahit Kayrıcı hafta sonu MHP İl Başkanlığı görevine getirilen İsmail Lek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP Sungurlu Adayı Kadir Şahiner, Eski İl Başkanı Hüseyin Esenyel ve il yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan MHP eski Milletvekili Vahit Kayrıcı AK Parti iktidarına yüklenerek, Türkiye gündemine ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.
“Çorum AK Parti iktidarından hiç faydalanamadı” diyen Kayrıcı, “Bize açıklasınlar. Çorum şimdiye kadar ne aldı. Çorum AK Parti’ye yüzde 100 destek verdi. Maalesef yüzde 20 destek alamadı. Demiryolu fizibilitesi yanlış dedik. Bizi dinlemediler. Mecliste AK Parti’nin 3 vekili var ama demiryolu konusunda yapıcı bir gelişme kaydedemiyorlar. Bunun için önümüzde ki yerel seçimler ve genel seçimlerde büyük dalgalanmalar olacak. Artık takke düşüyor, kel görünüyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI
Çorumsporlular 3 Aralık 2013 / 10:21

Sen ne yaptın kaç kadar milletvekilliği yaptın.
Sadece milletvekili adayı olunca geldin çoruma.
şimdi seçimler var yine gelmişsin.çamur atıyorsun çoruma hizmet edenlere.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ