Son Güncelleme: 21 Ocak 2015 16:11 Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çorum Belediyesi arasında imzalanan “Akıl Oyunları” projesi kapsamındaki turnuvalarda Albayrak İlkokulu 5 madalya kazandı.
Turnuvaya 3 ayrı dalda 9 öğrenci ile katılan Albayrak İlkokulu 5 kupa alarak bu alandaki farkını ortaya koymuş oldu. Turnuva sonucunda 3/F sınıfı öğrencilerinden Ömer Faruk Özler T-Tangram Oyunu İl Birincisi, 3/F sınıfı öğrencilerimizden Ahmet Utku Şahiner Mangala Oyunu il ikincisi, 3/A sınıfı öğrencilerimizden Merve Naz Yücel Haneo Kulesi oyunu il birincisi, 3/F sınıfı öğrencilerinden Dilferah Aybir Haneo Kulesi oyunu il ikincisi ve 3/F sınıfı öğrencilerinden Talha Akgül Haneo Kulesi oyununda il üçüncüsü olarak okullarına büyük bir onur ve gurur yaşattılar.
Okul Müdürü Hasan Bekdemir öğrencilerin ve okulunun bu başarıyı yakalamasında her türlü destek emeğini esirgemeyen okul öğretmeni Bekir Bıçakçı, organizasyonda öğrencileri yalnız bırakmayan öğretmen Muhterem Kubat ve çocuklarını bu tür organizasyon ve etkinlikler için yönlendiren ve destek olan tüm velilere okulu adına teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum dedi.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.