ÇORUM TİME

Anne ve kızı kazada can verdi!

Çorum çevreyolunda sabah saatlerinde freni boşalan vincin şoförünün kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yapması sonucu meydana gelen feci kazada anne ve kızı hayatını kaybetti

Anne ve kızı kazada can verdi!
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
22 Temmuz 2022 - 15:14
Son Güncelleme: 22 Temmuz 2022 20:59

Necmettin D.(68)’in kullandığı vinç, Çevreyolu Bulvarı İlim Yayma Kavşağı’nda iddialara göre frenlerinin patlaması sonucu önce yayalara daha sonrada bir otomobile çarptı. Kazada Elif Güler (33) olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan Satı Kılıç (77) ise kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vinç sürücüsünün de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLECEKLER

Dodurga ilçesi Kuyucak Köyü nüfusuna kayıtlı anne Satı Kılıç ve kızı Elif Güler, 23 Temmuz Cumartesi günü Abdibey Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığında toprağa verilecek.

Olay şu şekilde meydana geldi; Çorum’da freni boşalan vincin yayalara ve seyir halindeki bir araca çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada iş makinesi sürücüsü ise yaralandı. Kaza, Çorum Çevreyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyir halinde Necmettin Düz idaresindeki iş makinesinin Buharaevler Kavşağında freni boşaldı. Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yapan Necmettin Düz, aracı kaldırıma sürdü. Önce kaldırımda bulunan yayalara daha sonra yol kenarında arıza yapan otomobile çarpan iş makinesi, yaklaşık 250 metre sürüklenerek PTT Başmüdürlüğü önünde durabildi. Kazada iş makinesinin çarptığı yayalardan birisi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaya ise kaldırıldığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ